Bästa ansiktsbehandlingarna i Malmö – Pormaskar

Fri frakt | Skynda att spara:

Klarna Logo
Handla nu, betala senare med Klarna.

Bästa ansiktsbehandlingarna i Malmö


Välkommen till vår utförliga guide till de bästa ansiktsbehandlingarna i Malmö. Här hittar du allt från avkopplande spabehandlingar på Milstenen Spa & Massage till hudförbättrande terapier på Beautycare Sara. Vi har tagit med all nödvändig information du behöver, inklusive priser, tjänster, och kundrecensioner för att hjälpa dig att göra ett informerat val.

Vänligen observera att följande betygssättning och recensioner är helt baserade på skribentens uppfattning och att det kan förekomma felaktigheter på grund av mänskliga fel.

Milstenen Spa & Massage

Pris: 700 - 2500 SEK

Tjänster: Ansiktsbehandlingar, massage, spa-paket, kroppsbehandlingar.

Betyg: 4.6 / 5

Recension: "Ett besök på Milstenen Spa & Massage är alltid en fantastisk upplevelse. Deras professionella terapeuter och avkopplande miljö gör att jag alltid ser fram emot mitt nästa besök."

Caroli Skönhetslounge

Pris: 750 - 2300 SEK

Tjänster: Ansiktsbehandlingar, makeup, ögonfransförlängning, vaxning.

Betyg: 4.5 / 5

Recension: "Caroli Skönhetslounge erbjuder en mängd olika behandlingar i en vacker miljö. Jag älskar deras ansiktsbehandlingar, som alltid lämnar min hud strålande och förnyad."

Beautycare Sara

Pris: 600 - 2000 SEK

Tjänster: Hudvårdsbehandlingar, fransar och bryn, makeup, hårvård.

Betyg: 4.7 / 5

Recension: "Beautycare Sara erbjuder en helhetssyn på skönhet, från hudvård till makeup. Jag uppskattar verkligen deras individuellt anpassade behandlingar."

City Spa

Pris: 800 - 2800 SEK

Tjänster: Spa-behandlingar, ansiktsbehandlingar, massage, manikyr och pedikyr.

Betyg: 4.8 / 5

Recension: "City Spa är ett fantastiskt ställe att koppla av och skämma bort sig själv. Deras ansiktsbehandlingar är av högsta kvalitet, och jag lämnar alltid spa:et känner mig avslappnad och förnyad."

Michiko

Pris: 700 - 2200 SEK

Tjänster: Ansiktsbehandlingar, kroppsmassage, ögonfransförlängning, makeup.

Betyg: 4.7 / 5

Recension: "Michiko är en dold pärla i Malmö. De erbjuder fantastiska skönhetsbehandlingar, och deras kundservice är oöverträffad."

Malmö är en stad som erbjuder en rad olika ansiktsbehandlingar, anpassade efter dina individuella behov och preferenser. Från lyxiga spa-upplevelser till praktiska skönhetsbehandlingar, du hittar allt du behöver i denna guide. Varje klinik har sin egen unika atmosfär och erbjuder olika behandlingar, vilket gör att du kan hitta den perfekta kliniken för dig. Vi hoppas att denna guide hjälper dig att upptäcka de bästa ansiktsbehandlingarna i Malmö!