Om Oss – Pormaskar

Fri frakt | Skynda att spara:

Klarna Logo
Handla nu, betala senare med Klarna.

Om Oss


Vår vision
Vi tror att den bästa hudvården och arbetet mot pormaskar är den typen av vård som går djupare än huden. Inte bara för att få oss att se bättre ut, utan få oss att känna och agera bättre. Det är bra för vårt välbefinnande och vår självkänsla, omsorg om de val vi gör, de värden vi respekterar och vård av det miljömässiga fotavtrycket vi lämnar. För oss är bakgrund och arv viktigt, vilket gör att det hantverk och ingenjörsskap som finns bakom våra produkter är lika viktigt som resultatet. Det är därför vi fokuserar på verkliga effektiva och robusta material och produkter med ärliga påståenden, återvinningsbara förpackningar, vård, passion och respekt.

Modern porvård
Nu på 2000-talet strävar vi efter att ta hudvården till en helt ny nivå. Vi ligger i absoluta framkant när det kommer till produktutveckling, samt att komma längst fram i vår oändliga strävan att upptäcka mer av vad som finns att hämta. För oss  är vetenskaplig validering ett måste för alla slutprodukter. För oss på pormaskar.nu har brist på resurser förvandlat oss till perfektionister, fokuserade på detaljer, design och framför allt kvalitet.

Vi ger dig vardagslyx
Vad betyder lyx för dig? Att bära dyra kläder? Dyka i en ensam skogsjö i gryningen? För oss betyder lyx att kunna ta hand om sig själv en stund, varje dag. Lyxen att kunna handla riktigt bra produkter utan att rasera varken miljö eller ekonomi. Det ger vi dig.