Bästa Ansiktsbehandlingarna i Stockholm – Pormaskar

Fri frakt | Skynda att spara:

Klarna Logo
Handla nu, betala senare med Klarna.

Bästa Ansiktsbehandlingarna i Stockholm


Välkommen till vår uttömmande guide för de bästa ansiktsbehandlingarna i Stockholm - för att hitta den perfekta skönhetssalongen för dig. Om du letar efter kvalitet, komfort och förstklassig service är du på rätt ställe. Denna guide inkluderar allt från lyxiga salonger i Stockholm innerstad till de mest prisvärda och högkvalitativa skönhetssalongerna i Stockholms kranskommuner. Vi har recenserat och rankat varje salong baserat på tjänster, pris, och kundrecensioner för att ge dig en objektiv och rättvis överblick.

Att hitta den perfekta skönhetssalongen för ansiktsbehandlingar kan vara en utmaning, men med denna guide kommer du att kunna göra ett informerat beslut. Oavsett om du är ute efter en djuprengörande ansiktsbehandling, anti-aging-behandlingar eller en avkopplande ansiktsmassage, finns det något för alla i vår guide. Så slappna av och låt oss leda dig till de bästa ansiktsbehandlingarna i Stockholm.

Vänligen observera att följande betygssättning och recensioner är helt gjord enligt skribentens tycke och smak och att det kan förekomma felaktigheter på grund av tryckfel.

Innerstaden

1. Aktiv Hudvård

Plats: Norrmalm

Pris: 1000 - 1500 SEK

Tjänster: Hudanalys, anti-aging-behandlingar, miljövänliga produkter.

Betyg: 4.8 / 5

Recension: "En underbar upplevelse. Jag kände mig som en ny person när jag gick ut!"

2. Clinic By Us

Plats: Östermalm

Pris: 500 - 1500 SEK

Tjänster: Exklusiva ansiktsbehandlingar, IPL, Nash lift, browlift, anti-aging behandlingar.

Betyg: 4.6 / 5

Recension: "Fantastiskt ställe med toppservice och underbara behandlingar."

3. Salong Grand

Plats: Kungsholmen

Pris: 695 - 2085 SEK

Tjänster: Kemisk peeling, djuprengöring, klassisk ansiktsbehandling.

Betyg: 4.7 / 5

Recension: "Oerhört kunnig personal, bästa ansiktsbehandlingen jag har haft."

4. Södermalms Skönhetscenter

Plats: Södermalm

Pris: 700 - 1800 SEK

Tjänster: Dermapen, Anti-ageing, kemisk peeling, porrengöring.

Betyg: 4.6 / 5

Recension: "Underbar miljö, fantastisk service och effektiva behandlingar."

5. Complete me

Plats: Kungsholmen

Pris: 895 - 1295 SEK

Tjänster: Klassiska ansiktsbehandlingar, anti-age, peeling.

Betyg: 4.7 / 5

Recension: "Kliniken är mycket professionell och levererar alltid toppresultat."

Kranskommuner

6. Zeina’s Beautycenter

Plats: Solna

Pris: 700 - 2000 SEK

Tjänster: Klassisk ansiktsbehandling, peeling, aknebehandling.

Betyg: 4.5 / 5

Recension: "Oerhört kunnig och trevlig, jag kommer definitivt tillbaka."

7. Makar Beauty Clinic

Plats: Upplands Väsby

Pris: 600 - 1800 SEK

Tjänster: Kemisk peeling, Microneedling, Fransar och bryn.

Betyg: 4.4 / 5

Recension: "Kunnig personal och mycket bra service. Rekommenderas starkt."

8. Refine Clinic

Plats: Djursholm

Pris: 1000 - 2500 SEK

Tjänster: Lyxiga ansiktsbehandlingar, anti-aging-behandlingar, kemisk peeling, microneedling.

Betyg: 4.6 / 5

Recension: "Enastående service, kunniga terapeuter och fantastiska produkter."

9. Täby Beauty Center

Plats: Täby

Pris: 800 - 2000 SEK

Tjänster: Ansiktsbehandlingar för alla hudtyper, ansiktsmassage, organiska produkter.

Betyg: 4.5 / 5

Recension: "Enkel, ren och effektiv - precis som namnet antyder."

 

 


Stockholm är inte bara Sveriges huvudstad, det är också ett nav för hudvård och skönhetsbehandlingar, inklusive en mängd olika ansiktsbehandlingar. Med sitt rika utbud av skönhetssalonger och kliniker, erbjuder staden ett oändligt utbud av alternativ för de som är ute efter att förbättra, upprätthålla eller helt omvandla sin huds utseende och hälsa.

En av de mest efterfrågade skönhetsbehandlingarna i Stockholm är ansiktsbehandlingen. Från djuprengöring och exfoliering till anti-aging-behandlingar och hyperpersonaliserade hudvårdsrutiner, ansiktsbehandlingar i Stockholm är designade för att möta en mängd olika hudbehov. Oavsett om du har en fet, torr, känslig, kombinerad eller normal hudtyp, kan du vara säker på att hitta en ansiktsbehandling som är skräddarsydd för att möta dina unika hudbehov.

Ansiktsbehandlingar är inte bara bra för att förbättra hudens utseende, utan de bidrar också till hudens övergripande hälsa. Regelbunden exfoliering, till exempel, kan hjälpa till att ta bort döda hudceller och orenheter, främja cellförnyelse och förbättra hudens förmåga att absorbera och dra full nytta av hudvårdsprodukter. Anti-aging-behandlingar, å andra sidan, kan hjälpa till att bekämpa tecken på åldrande genom att stimulera kollagenproduktionen, reducera fina linjer och rynkor och förbättra hudens fasthet och elasticitet.

I Stockholm finns en rad olika ansiktsbehandlingar att välja mellan. Om du är ny inom hudvård, kan en klassisk ansiktsbehandling eller en djuprengöring vara ett bra ställe att börja. Dessa behandlingar är utformade för att rengöra, exfoliera och återfukta huden, vilket resulterar i en fräschare och mer ungdomlig hud. Om du har specifika hudproblem, som akne, hyperpigmentering eller ålderstecken, kan du överväga mer specialiserade behandlingar, som kemisk peeling, mikronålsbehandling eller IPL-behandling.

Stockholm är också hem för många skönhetssalonger och kliniker som använder miljövänliga och organiska produkter i sina ansiktsbehandlingar. Dessa kliniker erbjuder ett grönt alternativ för de som är medvetna om miljön och föredrar att använda naturliga produkter på sin hud. Så oavsett dina preferenser och behov, kommer du att hitta en ansiktsbehandling i Stockholm som passar dig perfekt.

Att hitta den bästa ansiktsbehandlingen i Stockholm kan vara överväldigande med så många alternativ tillgängliga. Det är därför vi har sammanställt denna lista över de bästa ansiktsbehandlingarna i Stockholm, baserad på faktorer som kvalitet, pris, recensioner och mer. Vi hoppas att denna guide kommer att hjälpa dig att hitta den perfekta ansiktsbehandlingen för dig i Stockholm och att du kommer att uppleva de många fördelarna med regelbunden hudvård.